Најновије

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ ПРЕДАЛА КАНДИДАТУРУ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ: "Спремамо се за други круг!" (ВИДЕО)

Председница Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, предала је данас Републичкој изборној комисији своју председничку кандидатуру коју је потписима подржало преко 12 хиљада грађана Србије.

Фото: Заветници

Она се захвалила свима на подршци и на томе што јој је указана одговорност да као председнички кандидат и будући председник Републике Србије брани Устав ове земље, чува територијалну целовитост, суверенитет и права свих грађана без обзира на њихове политичке и друге разлике.

“Бринућу о свим грађанима да се у својој земљи осећају као своји на своме!“, рекла је Ђурђевић.

Милица је подсетила да су са различитих адреса стизале поруке да ће одустати од председничке кандидатуре, а све са циљем да се обесхрабре људи који подржавају Заветнике. “Ми смо били одмерени и достојанствени и нисмо реаговали на клевете, али зато смо их данас демантовали онако како то доликује Српској странци Заветници, са нашом идејом да будемо своји на своме!“, рекла је она.

Ђурђевић је нагласила да све анкете показују да има велике шансе за улазак у други круг.

“Подржавају нас грађани који никада нису гласали. Они нису апстинирали од Србије, већ од постојеће политичке сцене коју су разрушили и обезвредили како актуелна тако и претходна власт. У намери да створе једнопартијски систем стварају утисак да Србија бира између Ане Брнабић и Маринике Тепић, да грађани једино могу да бирају између Александра Вучића и Здравка Поноша.“, поручила је председница Заветника и додала да то нису избори на којима грађани треба да се определе.

“Грађани Србије имају алтернативу на овим изборима и ту алтернативу је данас представила Српска странка Заветници.“, нагласила је она.

“Као најмлађи председнички кандидат за председника Србије и сама сам доказ да наша држава има много младих људи који су остали овде да буду своји на своме, да остану да се боре за њен интегритет, за њено достојанство, за сваки њен кутак, за економију, за породице, за сваког радника и домаћина, за сваку мајку и дете.”, рекла је Ђурђевић.

Она је нагласила да Заветници 3. априла неће много славити јер ће се спремати за други круг.

Подршка Заветницима рапидно расте

Брзина којом су Заветници прикупили потписе за парламентарне, београдске, и председничке изборе потврђује бројна истраживања јавног мњења по којима је Српска странка Заветници најјача патриотска странка у Србији тренутно, са јасним проруским ставовима у контексту актуелне глобалне кризе.

Према свима истраживањима која су до сада објављена, Српска странка Заветници је изнад цензуса, а уз Српску радикалну странку је једина патриотска опција која на изборе излази самостално.

Милица Ђурђевић Стаменковски, као председнички кандидат, према свим истраживањима заузима треће место, са потенцијалом да конкурише и за друго место у првом кругу председничких избора.

Ако се сетимо прошлих избора, Српска странка Заветници је једина која може да се похвали да је, према тренутним пројекцијама, минимално дуплирала или чак утростручила број гласача. Све то најављује веома занимљиву и борбену кампању која је пред нама и могуће промене на опозиционој сцени.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА