Најновије

ЂОКОВИЋ ПОНУДИО ПОМОЋ УКРАЈИНИ: Спреман да пошаље новац (ФОТО)

Украјински тенисер Сергиј Стаховски открио је да му је Новак Ђоковић дао дозволу да објави снимак њихове конверзације. Пре недељу дана, Стаховски је објавио снимак екрана своје конверзације на Вацапу са Ђоковићем.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Ђоковић се обратио Стаховском да провери да ли је добро. „Поставио сам Новакову поруку уз његову дозволу јер знам да би за Украјинце то било важно“, рекао је Стаховски за Еуроспорт. 

„Иако су можда већ поносни што коначно имају нормалног председника који је спреман да стане иза својих речи и стави свој живот на коцку заједно са свим осталим Украјинцима. Било је, наравно, посебно чути поруке од играча.

Новак је другачији јер је Новак проживео пакао кад је био млад. Он потпуно разуме кроз шта наша деца сада пролазе у Украјини, када живе у метро станицама. Дакле, знате, то је нешто кроз шта бих волео да нико не мора да пролази”, поручио је украјински тенисер.

Порука коју је Ђоковић послао Стаховском

"Стако, како си човече? Јеси ли на терену? Мислим на тебе... надам се да ће се ускоро све смирити. Молим те јави на коју адресу да пошаљем помоћ, новчану, било какву другу помоћ", написао је српски тениски ас.

'’Ноле хвала пуно, ја сам у подрулју Кијева, прилично је мирно“, одговорио је Стаховски.

О дешавањима у Мариупољу сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА