Најновије

Е САДА РУСИ ЗАТЕЖУ: У Думи предложено да се обустави испорука гаса земљама Европске Уније

Депутат Државне думе са Крима Михаил Шеремет предложио је да се привремено обустави испорука гаса у земље ЕУ.

Фото: pixabay.com

„Европска унија наставља своју бесну, безобразну и понижавајућу политику према Русији. На њихове непријатељске поступке, сматрам да треба да одговоримо оштрим санкцијама, да привремено престанемо да их у потпуности снабдевамо енергентима док европски другови не схвате да је агресивна политика у односу на Русију штетна за њих и кажњива“, рекао је Шеремет за РИА Новости.

Према његовом мишљењу, ЕУ је направила фаталну грешку што је за најбољег пријатеља изабрала САД.

Један број западних земаља увео је нове санкције против Руске Федерације због Украјине. Према речима прес-секретара председника Русије Дмитрија Пескова, западне санкције су веома озбиљне, Русија се за њих унапред припремала.

Раније је потпредседник Владе Руске Федерације Александар Новак рекао да је чак и само разговор о одустајању Европе од руске нафте негативно за тржиште, те да одмах реагује на то. Према његовим речима, без руске нафте и гаса ће се свет урушити, а цене ће бити непредвидиве.

Поштовани читаоци, на нашем Tелеграм каналу можете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.

„Високопрецизним ракетама поморског базирања у току ноћи у насељу Звонецкое Дњепетровске области уништени су штаб и база националистичког батаљона ‘Дњепар’, где је пре неки дан стигло појачање страних плаћеника“, рекао је Конашенков. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА