Најновије

КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА “ЛОШИ МОМЦИ” У ОКВИРУ ДЕЧЈИХ ДАНА КУЛТУРЕ

Поводом Дечјих дана културе, у недељу 17. априла са почетком у 12 часова, у књижари Делфи СКЦ (Краља Милана 48), издавачка кућа Лагуна и Тарамоунт филм организују лепо дешавање поводом пристизања анимиране породичне авантуре "Лоши момци" на велика платна наших биоскопа, а која је настала по истоименом серијалу књига за најмлађе.

Фото: Тарамоунт

Ово је идеалан провод за све љубитеље анимираних филмова, како за децу тако и за родитеље, да се забаве и уживају у представљању оригиналних књига, чија је радња преточена у филм, а у наше биоскопе стиже 28. априла.

Дешавању ће присуствовати и глумци који су учествовали у синхронизацији филма, Ђурђина Радић и Александар Глигорић, који ће читати одломке књиге и поделити своја искуства о томе како је било оживети необичне и занимљиве ликове на нашем језику.

Поред приче о филму и књизи, најмлађи ће моћи да се друже са глумцима, фотографишу, да учествују у креативној радионици инспирисаној филмом, а за присутне организатори су спремили и занимљива изненађења!

У новој акционој комедији "Лоши момци" која долази из студија Drimvorks Animejšn, заснованој на серији најпродаванијих књига Њујорк Тајмса, крими екипа животињских одметника ће покушати своју најизазовнију превару до сада — да постану узорни грађани.

Никада није постојало пет пријатеља тако озлоглашених као Лоши момци— полетни џепарош господин Вук (добитник Оскара Сем Роквел/Марко Марковић), стручњак за сефове господин Змија (Марк Марон/Драган Вујић Вујке), опуштени мајстор прерушавања господин Ајкула (Крег Робинсон/Александар Глигорић), краткофитиљни господин Пирана (Ентони Рамос/Милан Антонић) и вешта хакерка оштрог језика, госпођа Тарантула (Аквафина/Ђурђина Радић), познатија као „мреже“.

Али када је, након година безбројних пљачки и ношења титуле најтраженијих зликоваца на свету, банда коначно ухваћена, господин Вук склапа договор (који нема намеру да одржи) да их све спаси из затвора.

Под туторством свог ментора професора Мармеладе (Ричард Ајоади/Милан Тубић), арогантног (али љупког!) заморца, Лоши момци почињу да заварају свет да су се трансформисали. Успут, међутим, господин Вук почиње да сумња да му истинско чињење добра може дати оно за чим је увек потајно жудео: прихватање. А када нови зликовац запрети граду, може ли господин Вук да убеди остатак банде да постану... Добри момци?

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА