Најновије

СНИМАК ЗЕЛЕНСКОГ КОЈИ ПОКУШАВАЈУ ДА СКЛОНЕ ОД СВИХ: На интернету ништа не може да нестане (ВИДЕО)

Запослени у администрацији председника Украјине Владимира Зеленског пожурили су да уклоне са званичних извора снимак на којем се он пијан окреће у председничкој фотељи и понаша се веома непромишљено. У раним јутарњим сатима у понедељак 18. априла, Зеленски је снимио ново обраћање народу своје земље.

Владимир Зелебски (Фото: РИА Новости)

На снимку се види да је Зеленски претерао са алкохолом или другим „забавним супстанцама“, али је одлучио да не одбије још један апел свом народу. Најпре је почео да чита свој говор са папира, али је потом прешао на импровизацију.

Украјински председник је још једном обећао „безусловну победу, а затим показао нека документа. А током прегледног снимања из столице која се окреће, Зеленски је из неког разлога показао скулптуру порцеланског петла у својој канцеларији, на чему се захвалио. Велики број пратилаца који су уживо видели снимак су коментарисали да је украјински „хетман” био веома припит.

Занимљиво је да је председнички секретаријат ипак поставио видео на званичне налоге Зеленског да би га после неког времена избрисао. Међутим, на интернету ништа не нестаје без трага.

Брзо уклањање није помогло. До јутра, садржај уклоњен са званичног Телеграм канала се проширио широм мреже за само неколико сати.

О ракетном нападу на Лавов прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА