Најновије

Од 2. јуна у наше биоскопе стиже акциона комедија „ДИВЉАЦИ“

Ову забавну комедију носи сјајна глумачка екипа предвођена Бранком Јанковићем (Војна академија, Село гори а баба се чешља), Аленом Ливерићем (Јосеф, Ничији син) и Борком Перићем (Осми повјереник), а ту су и Дејан Аћимовић (Монтевидео, Бог те видео!, Монтевидео, видимо се, Јужни ветар), Славко Собин (Црно-бијели свијет) и многи други.

Фото: Тарамоунт

Лето 2018. године, Светско првенство у фудбалу - у сусрет финалу у Москви, у хрватским градовима влада опште "лудило", које је понело и наше главне јунаке. Зоља (Ален Ливерић), Јасмин (Бранко Јанковић) и Мали (Борко Перић) решавају да опљачкају малу радњу да би набавили новац за пут у Русију. Бежећи од полиције прелазе границу с Босном и Херцеговином и залутају у шуми где их чека изненађење. Ако сте помислили да планирана мала пљачка може да прође испод радара, варате се. Много непредвиђених ствари ће им се успут догодити.


Редитељ филма је Дарио Лоњак, сценарио потписују Велимир Гргић, Дарио Лоњак и Иво Баленовић, а продуцент филма је Јозо Патљак (Алка Филм).

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА