Најновије

БОГДАНОВИЋ ДОМИНИРАО: Богдан и Јанг постигли више од половине поена Хокса, меч за памћење Дончића (ВИДЕО)

Екипа Атланта Хокса поражена је у неизвесној завршници од Мајамија са 109:113, а Богдан Богдановић и Треј Јанг пружили су фантастичну партију и постигли чак 60 поена свог тима. Далас је био сигуран на свом терену и декласирао Портланс са 128:78 уз нови двоструки дцоцифрен учимак Луке Дончића.

Фото: Јутјуб

Прву четвртину Хокси су добили са два поена предности. У наставку је до изражаја дошла одлична игра Богдана Богдановића и Треја Јанга, те Хокси долазе до убедљивије предности на полувремену.

Ипак, све је пало у воду у трећој деоници када домаћин у трећем делу меча чин одлучујући преокрет и долази до предности коју успевају да сачувају до коначне победе.

Јанг и Богдановић су били најефикаснији играчи утакмице са 35 и 25 постигнутих поена али је то није помогло много њиховом тиму.

У победничком тиму најефикаснији је био Бам Адебајо са 24 постигнута поена, а имао је одличну подршку тима у коме су још четворица играча имала двоцифрен учинак а још тројица су постигла по осам поена.

За Мајами ће последњи изазов у актуелној фази представљати гостовање Орланду у ноћи између недеље и понедељка, док ће исте вечери Атланта гостовати Хјустону.

Последњи дан одредиће парове плеј-ина на истоку, а уколико остане актуелни поредак Атланту очекује дуел са Шарлотом.

У дуелу Даласа и Портланда виђена је сасвим друга ситуација на терену је практично постојао само тим домаћина који је предводио Лука Дончић.

Постигао је нови дабл-дабл са 39 поена 11 скокова и 7 асистенција за 30 минута игре и дао кључни допринос за убедљиву победу са 128:78.

У пораженом тиму Портланда најефикаснији је био Дру Јубанкс који је стигао тек до 18 поена колико је имао и други играч по ефикасности у тиму домаћина Двајт Пауел.

Утакмице НБА лиге:

Детроит - Милвоки 101:131
Вашингтон - Њујорк 92:114
Бруклин - Кливленд 118:107
Торонто - Хјустон 117:115
Чикаго - Шарлот 117:133
Мајами - Атланта 113:109
Далас - Портланд 128:78
Јута - Финикс 105:111
Лејкерси - Оклахома 120:101

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА