Најновије

"Многа поскупљења немају везе са украјинском кризом већ са неспособношћу Вучићеве власти"

"Многа поскупљења немају везе са украјинском кризом већ са неспособношћу власти. Најбољи пример је ЕПС. Нико није одговарао за буквално уништење једног од најважнијих јавних предузећа у држави. Почињемо да плаћамо казне за најгору кадровску  СНС негативну селекцију", тврди председник Двери Бошко Обрадовић.

Он каже да је оно што су неодговорне власти - да би спасиле електроенергетски систем од колапса - урадиле са акумулационим језерима у Србији нови еколошки злочин.

- Срљају из једне у другу катастрофалну грешку а без одговорности! – каже Обрадовић.

Он се осврнуо и на преговоре које је Александар Вучић водио на тему Косова и Метохије у указао да је све што је урадио било на штету Србије.

- Бриселски и Вашингтонски споразум су одавно мртви пројекти и документи, који су били и остали искључиво на српску штету. Плаћамо скупу цену лоших преговарача са стране централних власти у Београду, које често раде у корист сепаратистичких власти у Приштини и лажне државе Косово. Не сећам се да су за ових 10 година власти СНС-а њихови преговарачи испреговарали било шта у корист државе Србије на КиМ. Савет за националну безбедност служи да би дао озбиљну форму за катастрофалне одлуке које самостално доноси Алекаандар Вучић, који константно крши Устав Србије! – закључује Обрадовић.

О огромним украинским губицима у последња 24 сата читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА