Најновије

ЦРНИ ДИМ НАД МАРИЈУПОЉЕМ! Северни део Азовстаља жестоко погођен - огласио се командант Азова (ВИДЕО)

Заменик команданта батаљона Азов који се налази у ​​фабрици потврдио је за Си-Ен-Ен да дим на снимку долази из фабрике.

Фото: Твитер принтскрин

У новом објављеном видео снимку који се шири друштвеним мрежама велики црни дим у близини челичане "Азовстаљ" види се како се диже изнад града Маријупоља, пренео је Си-Ен-Ен, наводећи да је лоцирао и потврдио аутентичност снимка, који је један проруски канал први објавио на Телеграму синоћ.

На видео снимку може се видети велики, црни дим у близини северне стране комплекса челичане. Како наводи ЦНН, са снимка није јасно да ли дим излази из саме фабрике или из области у близини.

Међутим, заменик команданта батаљона Азов који се налази у ​​фабрици потврдио је за Си-Ен-Ен да дим на снимку долази из фабрике, која је погођена руским гранатама. Заменик команданта није хтео да каже који део постројења је погођен.

Јуче је портпарол Министарства унутрашњих послова самопроглашене Доњецке Народне Републике (ДНР) саопштио да је украјинска страна прекршила режим прекида ватре у челичани "Азовстаљ" и почела гранатирање са својих положаја на територији фабрике.

Ракетама „Оникс“ у подручју Одесе погођен је логистички центар на војном аеродрому преко којег стиже оружје из иностранства, саопштио је портпарол Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков. Снимак можете погледати ОВДЕ.

Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА