Најновије

РУСИ УНИШТИЛИ УКРАЈИНСКИ С-300: "Оникс" погодиле војни аеродром на који стиже оружје из иностранства (ВИДЕО)

Ракетама „Оникс“ у подручју Одесе погођен је логистички центар на војном аеродрому преко којег стиже оружје из иностранства, саопштио је портпарол Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков.

Фото: Јутјуб

- Високопрецизне ракете „Оникс“ погодиле су у подручју Одесе логистички центар на војном аеродрому, преко којег је допремано страно оружје. Уништени су хангари са беспилотним летелицама "Бајрактар ​​ТБ2", као и ракетно оружје и муниција добијене из Сједињених Држава и европских земаља - рекао је генерал.

Поред тога, како је навео, ракетне снаге су уништиле командне центре у Харковској области и комплекс С-300 у Николајевској области.

Према речима Конашенкова, Ваздушно-космичке снаге су погодиле шест војних објеката у Украјини. Између осталих, уништен је заштићени командни центар, складиште муниције и четири положаја украјинске војске.

Протекле ноћи, руски комплекси ПВО су оборили шест украјинских дронова и ракету "Точка У".

Руска артиљерија је уништила око 230 екстремиста и 52 јединице наоружања и вој не технике, закључио је руски генерал на јутарњем брифингу.

Руско Министарство одбране објавило је снимак на ком се види ваздушни удар руског борбеног авиона сухој-24 на камуфлиране утврђене положаје украјинске војске. Видео погледајте ОВДЕ.

Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА