Најновије

"КУПОЛА ЈЕ ПОТПУНО ОТКИНУТА!" Борац из Донбаса уништио украјински Т-72, све је објаснио! (ВИДЕО)

Камере руске војне телевизије "Звезда" снимиле су потпуно уништен украјински тенк који је покушао да нападне пункт Народне милиције.

Фото: Јутјуб

Припадник Народне милиције Иља Глебов, који је учествовао у борби у којој је уништен украјински Т-72, одликован је за заслуге у борби од стране председника Лугањске Народне Републике Леонида Пасечника.

Глебов је новинарима руске телевизије показао олупину украјинског тенка, и објаснио како се одвијала битка.

- Била је неискусна посада, гађали су по нама. Хтели су да пуцају и побегну, али нису успели. Окренули су задњи део ка нама, а момци су испалили кумулативну ракету. Муниција је потом експлодирала, и купола је потпуно откинута - рекао је Глебов за руску телевизију.

Он каже да се током борбе одмах види када је неко неискусан, и да су такви борци увек прве мете.

- Не можете само да стојите мирно, пошто ми стално пуцамо. Гађамо док јуришамо. Они су се само довезли и кренули да нас гађају. То је баш лоше, одмах се види да су неискусни. Тенкови увек морају да буду у покрету, да би остали цели - додао је он.

У селу Зеленовка, седам километара од Херсона, руски војници супронашли мучилиште које су поставили украјински националисти или војска и минирано тело измученог човека са униформом руске војске, саопштили су за РИА новости припадници руских безбедносних органа који су извршили рацију. Руска новинска агенција је добила узнеморујући снимак са лица места који можете погледати ОВДЕ.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА