Најновије

ДИРЕКТНО ИЗ АЗОВСТАЉА: Азовац моли Ердогана за помоћ, објашњава како умиру у подрумима фабрике! (ВИДЕО)

Члан неонацистичке банде Азов, који делује као лекар, смештен у подрумима мариупољског погона Азовстал, рекао је да људи умиру од гнојних рана.

Фото: Јутјуб

„Никад нисам видео смрт пре рата. Радио у амбуланти. Али сада, 2022. године, болно је гледати како људи умиру на рукама од гнојних рана због недостатка антибиотика и ужасних услова“, каже он.

Према његовим речима, рањени умиру у мукама.

Он није сигуран да ли има "сутра" и зато се обраћа турском председнику Ердогану са молбом да помогне да се сви људи извуку из фабрике. Себе назива кримским Татаром и муслиманом.

„Стално нас гранатирају из ваздуха, мора и копна“, каже он, не помињући све бројне могућности које су савезничке снаге пружале и милитантима и цивилима.

Он ласка Ердогану, рекавши да Турска има велику тежину у политици, а подсећа и на неке митске дугогодишње „блиске везе” Турске и Украјине.

Након тога почиње да доказује да је муслиман, читајући истаз - муслиманску молитву Алаху за заштиту и покровитељство од било каквих невоља.

После оваквих видео снимака постаје страх за судбину цивила заробљених у замци са нацистима са Азова. Терористи им не дозвољавају да напусте територију фабрике, терајући их да пате од недостатка хране, воде, лекова, константне влаге и болести.

Како је известила „Русская Весна“, терористи који су се настанили у Азовсталу су 5. маја понудили да размене цивиле за храну и лекове. У супротном, нико неће бити ослобођен.

НАТО је удвостручио своје снаге у источној Европи и, заправо, спрема се за рат, изјавио је заменик начелника Генералштаба Оружаних снага Белорусије Руслан Косигин. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА