Најновије

ЗАПАД У ПАНИЦИ: У Азовстаљу се налазе високи официри САД, Британије и Француске!

Високи официри из Сједињених Држава, Француске и Велике Британије се највероватније налазе у фабрици Азовстал у Мариупољу коју блокирају савезничке снаге Руске Федерације и ДНР, рекао је Јан Гагин, саветник шефа владе ДНР у интервјуу за РИА Новости.

Фото: Синхуа

„У сваком случају, могу да потврдим присуство високих официра страних држава, пре свега европских. То наводе и сами „Азовити“, и они који су били заробљени, они који су се предали, положили оружје и цивили који су изашли одатле. Односно, о томе можемо судити на основу речи.

И плус, о томе индиректно могу сведочити покушаји деблокирања радника Азова у Азовсталу, покушаји да се договоре представници страних држава, посебно чести позиви, чести захтеви истог председника Француске Макрона. “, рекао је он.

Одговарајући на питање из којих земаља би плаћеници могли да долазе, Гагин је одговорио да су „то САД, Велика Британија, Француска…“

Стравичан снимак злостављања заробљеника у Харкову. Војник ЛНР избегао је линч захваљујући присуству новинара. Видео погледајте ОВДЕ.

Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА