Најновије

ЛУДНИЦА У УФЦ-У: Одузели му титулу због 230 грама, па пиредио рунду за историју! (ВИДЕО)

У између суботе на недељу виђена је једна од најбољих Рунди у историји УФЦ-а.

Фото: Твитер принтскрин

Главна борба вечери била је између Чарлса Оливеире и Џастина Гејџија. а завршена је победом Оливеире у првој рунди, Бразилац је угушио Гејџија и дошао до своје 11. узастопне победе у УФЦ-у, али је ипак остао без титуле и појаса.

Иако је борба трајала само једну рунду, била је то једна од најбољих рунди у историји УФЦ-а. У тих неколико минута оба борца су неколико пута била уздрмана, а Оливеира се чак два пута враћао из нокдауна. Онда, када су сви очекивали да иде у другу рунду, ухватио је Гејџија за врат и победио гушењем.

Ово је требало да буде борба за појас у лакој категорији, али је Оливеира пре борбе пао на мерерњу за 230 грама за колико је прекорачио дозвољену килажу, па ће место шампиона остати упражњено. Ако пређе вагу, могуће је да ће Оливеира у следећој борби добити прилику да врати појас, али за сада ништа није извесно.

У соталим борбама вечери, Роз Намајунас изгубилахе тирулу судијском одлуком од Карле Еспарзе у једној изузетној борби, док смо спектакуларан нокаут видели и у мечу измежу Мајкла Чендлера и Тонија Фергусона. Чендлер је ударцем ногом почетком друге рунде патосирао Фергусона и легенду овог спорта по свему судећи послао у пензију.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА