Најновије

ЛЕПО СЕ ЧАСТЕ: Милановић и Пленковић поново вређају један другог - лансирани надимци КРЕМЕЉКО И УДБАШЕНКО

Све је више и графита у Загребу, а на једном тако пише, "Милановићу, колико су ти Руси платили".

Фото: Јутјуб

На насловницама хрватских медија, Зоран Милановић се назива "најдражим Путиновим председником" и "новим руским херојем", док он упозорава да ће "цену санкција Русији платити европски грађани, а Путин ће се смешкати". Одмах након тога уследила је салва критика премијера Андреја Пленковића који тврди да Милановић већ пола године заступа ставове Москве, а не Загреба. "Он релативизује агресију и води политику која би требало пустити Русији да ради шта хоће. То је велика срамота", тврди премијер.

Владајући ХДЗ Милановића назива "руским агентом".

“Гласан кад треба да се брани Кремљ, још се у фебруару, пре руске агресије на Украјину, отворено противио ширењу НАТО”, кажу у ХДЗ о председнику Хрватске. “Иде наруку Кремљу, искомплексиран, пакостан и љубоморан на Андреја Пленковића”.

Не штеди се и на директним увредама, па Пленковићев ХДЗ и сам премијер називају Милановића "Кремљенко", док он узвраћа Пленковићу "Удбашенко". Док су неки Милановићеву иницијативу за блокаду уласка Шведске и Финске у НАТО док се не реши изборни закон у БиХ, оценили као изравну подршку Русији и Путину, други опет сматрају да је добро што је шеф државе повезао проширење НАТО и права Хрвата. "Или има радни задатак из Москве, или је корисна будала", тврде опет владајући у Хрватској, уз поруку да партнери из НАТО након Милановићеве иницијативе, Хрватску гледају попреко.

Последњих месеци Зорана Милановића његови бројни критичари "часте" тешким увредама, од тога да је "московски ћата", до "удбашког послушника" и "Титовог гардисте". А ни он не штеди премијера Андреја Пленковића, за којег каже да се понаша као "украјински агент".

Више о новој фази конфликта Грчке и Турксе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Srbija Danas

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА