Најновије

Шта је за вас Европска унија?

Заборављају да су наше пиваре старије од целе њихове државе, још имају дрскости да нам постављају питања о Европској унији

ЕУ и Србија (Илустрација: Правда)

Пише: Марина Недељковић, доктор социолошки наука, посланик СРС у Скупштини АПВ 

После срамних реклама о Милунки Савић, Бориславу Пекићу и другим нашим великанима, финансираних од стране америчке амбасаде, на малим екранима српских телевизора "завртео" се још један политички и идеолошки обојен спот. Као да није било довољно што су својим прљавим новцем покушали да извитопере нашу националну историју и људске и моралне вредности нације, сада покушавају да нас приупитају "Шта је то за нас Европска унија"? После реклама где нам белосветска гамад, злочинци пар екселанс, децоубице и олош говори да "смо ми cвет", а заборављају да су наше пиваре старије од целе њихове државе, још имају дрскости да нам постављају питања о Европској унији. 

Јасно је као дан, да свака од ових реклама имају своју мање или више скривену поруку, али колико заиста мораш бити лицемеран да народу која је засут осиромашеним уранијумом сервираш причу о добробити суживота у ЕУ. Па каже реклама да је тобоже Европска унија симбол могућности, демократије, једнакости и безбедније и сигурније будућности. Таман кад човек помисли да не могу да се појаве гори телевизијски садржаји од извештаја о Информер журкама, отворених писама власника телевизија и садржаја међуножја звезди ријалити програма, пласира се једна оваква бљувотина о европским вредностима и коначно нашој бољој будућности. Нешто у фазону оне познате флоскуле "за пар година живећете боље", само гласајте још ове изборе за две црвене и/или пиво испред локалне продавнице. 

За нас нормале, Европска унија је једна болесна, извитоперена перверзија и парада блуда и неморала што се да најбоље видети на "такмичењима" попут Евровизије. 

За нас нормалне, Европска унија је сигуран пут ка уништењу српског сељака и нашег домаћег производа, имајући у виду да већ преко једне деценије једнострано примењујемо Споразум о стабилизацији и придружењу.

За нас нормалне, Европска унија је модерна робовласничка творевина и колевка угњетавања људских права и слободна. 

За нас нормалне, Европска унија је главни спонзор и пропагатор слободне и независне шиптарски-терористичке државе "Косова".

За нас нормалне, Европска унија је…

Колумне на Правди можете да читате ОВДЕ.

Извор: Правда/Фејсбук страница аутора

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА