Најновије

ТРАГИЧАН ЕПИЛОГ ПУЦЊАВЕ У ЗЕМУНУ: Рањени станодавац умро 6 месеци после крвавог пира!

Милан Кричковић, кога је у септембру прошле године после свађе око имања ранио Душан В. (66), преминуо је у Немачкој, где је наставио лечење после рањавања, сазнаје Курир.

Фото: Јутјуб

Подсетимо, пуцњава се догодила 12. септембра прошле године у Улици цара Душана у Земуну, а осим Милана, тешко је била повређена и његова супруга Верица. До сукоба је, како смо раније писали, дошло када је брачни пар Кричковић Душану рекао да напусти двориште и кућу у којој је живео годинама.

Тада се испоставило да је Душан с Веричином маћехом имао уговор о доживотном издржавању који није био оверен, а брачни пар је намерио да плац и кућу прода инвеститору.

Документа достављена

- Милан је преминуо још у марту, а у документима која су достављена суду наводи се да је он преминуо од последица рањавања које је преживео у септембру у Србији. Против Душана В. раније је подигнута оптужница за два покушаја тешког убиства, али ће дело сада вероватно бити преквалификовано - наводи извор Курира.

Адвокат Јелена Тончић, која заступа оптуженог Душана В., потврдила је наша сазнања.

- За смрт оштећеног сам сазнала тек крајем јуна, иако се то догодило раније. У међувремену сам писала приговор и жалбу јер су неки докази који нису смели бити ту приложени уз оптужницу, па су ми уважени и приговор и жалба - навела је Тончићева за Курир.

Да подсетимо, Душан В. је на плацу оштећених живео 40 година, а у њих је пуцао из пиштоља који је имао у легалном поседу. Комшије су раније за Курир рекле да се Душан В. пре злочина жалио да трпи притиске од Милана и Верице.

- Они су живели у Немачкој, а Душан је овде са супругом гледао Веричину покојну маћеху. Наводно је с њом имао неки неоверен уговор, дала му је кућицу у дворишту, он је ту подигао и спрат, улагао, реновирао тај дом - рекле су комшије.

Свађа због инвеститора

- Пошто је ово атрактивна локација, инвеститори су понудили много новца за плац. Има индиција да је за плац требало да добију 200.000 евра, а да је Душан тражио да му исплате 30.000 евра да би отишао, с обзиром на то да је, како тврди, уложио новац у изградњу куће и одржавање дворишта. Супружници изгледа нису пристали на то и кобног дана су се због тога и посвађали.

Испалио пет хитаца

Милан је био погођен у стомак и ноге

Осумњичени је кобног дана у старији брачни пар испалио чак пет хитаца из пиштоља, од којих су два погодила Верицу, а три Милана.

- Тешко рањени човек је пао, али је успео некако да отпузи испред куће и да онако сав крвав позове полицију. Хици су Милана погодили у груди и стомак, а његову жену у стомак и ноге. Наводно, Милану је један метак прошао кроз тело - испричали су после пуцњаве очевици за Курир.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА