Најновије

ЗАПАД СКИДА СРПСКУ ПЕТУ КОЛОНУ СА ФИНАНСИРАЊА: НВО подбациле - Срби још више подржавају Русе

Према процени страних дипломата из водећих западних држава, српске невладине организације су подбациле у већини области.

Пре свега по питању повећања позитивног става грађана према европским интеграцијама, а посебно у смањивању руског утицаја у Србији. С обзиром на то да невладин сектор није испунио очекивања донатора, могао би да остане без новца, пише Блиц.„Западне силе би волеле да виде мању подршку Владимиру Путину у јавном мњењу Србије и да распрострањена крилатица „нас и Руса 300 милиона“ изгуби своје следбенике“, пише Блиц и додаје:

„Насупрот очекивањима и великим улагањима, добијен је супротни резултат: никад веће противљење ЕУ интеграцијама, а Русја са Путином на челу по идолопоклонству“.

За овакве резултате, како даље наводе, вероватно је одговорнија политика Брисела, него српске НВО. Константно условљавање и политика штапа и шаргарепе, у којој је штап све већи, а шаргарепа све мања, итекако су утицали на став грађана Србије. Иак, стране дипломате, саговорници Блица, су строге и сматрају да је етикета неуспеха невладиног сектора све слабији прозападни дух и јачање ултрадесничарских снага у Србији.

Снимак уништења америчког система Химарс погледајте ОВДЕ.

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА