Најновије

ВУЧИЋ ВРЕЂАО НАПРЕДЊАКЕ НА КОНСУЛТАЦИЈАМА: Ево шта мисли о људима из СНС

Од како је СНС дошла на власт, после сваких избора имамо исту ситуацију - од дана гласања до конституисања Скупштине и формирања Владе Србије прође неколико месеци. У међувремену су на “тихој ватри” потенцијални коалициони партнери, углавном је то СПС, који до последњег дана не зна да ли ће бити део власти, али и сами напредњаци који не знају да ли ће добити какву функцију. Тако је и сада, а додатну нервозу у табору СНС ствара им то што их председник странке Александар Вучић јавно критикује и то пред представницима других парламентарних група.

Фото: predsednik.rs

Да председник Вучић воли да “почасти” разним епитетима није тајна. Олош, багра, сецикеса, лажов само су неке од речи којима често “награди” обично своје политичке противнике.

Необично је, међутим, да сличну терминологију користи за своје страначке колеге.

„До нас су дошле информације да је Вучић на састанцима са представницима других посланичких група на груб начин говорио о људима из своје странке. Говорио је за људе из СНС да су неспособни, да нисмо довољно паметни, да нас намерно држи у неизвесности, да су неки од нас само лопови и сецикесе”, каже саговорник из СНС.

Зато је дошло до нове унутарстраначке пометње.

“Није у реду кад тако говорите о својим страначким колегама који су свакодневно уз вас. У странци има свакаквих људи, али то се све решава иза затворених врата унутар партије“, додаје извор.

Напредњаке мучи и то што упркос томе што су се максимално залагали за то да у јавности одбране сваку реч Александар Вучића, не знају да ли ће то бити довољно да дођу до функције. У том контексту кажу и да је апсурд да њихово руководство обавештава Вучића о било каквом предлогу будуће Владе Србије.

„Нема ту никаквог обавештавања. Вучић ће саопштити ко је мандатар и ко су чланови нове владе. Он ће то нама рећи, а ми ћемо ми, формално, ту поруку поновити и упутити је кабинету председника“, објашњава саговорник и додаје да чланови СНС понешто и замерају шефу своје странке.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА