Најновије

"ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ" Патријарх Порфирије: Молимо се да Васкрсли Господ Христос упокоји у Своме Царству душе свих невино пострадалих на Цетињу

У пуцњави која се данас догодила на Цетињу, када је Вук Бориловић (34) отворио ватру на суграђане, убијено је према последњим информацијама најмање 11 особа, међу којима су и деца. Поводом ове велике трагедије огласио је се и Патријарх српски господин Порфирије.

Патријарх српски Порфирије. (Фото: Јутјуб)

Његова Светост је изразила најискреније саучешће свим грађанима Црне Горе.

- Поводом велике трагедије која се данас, 12. августа 2022. године, догодила на Цетињу, а у којој је живот изгубило једанаест особа, међу којима има и деце, породицама настрадалих, Премијеру и Влади Црне Горе, али и свим становницима Цетиња и грађанима Црне Горе, изражавам најискреније саучешће.

- Данас се молимо да Васкрсли Господ Христос упокоји у Своме Царству душе свих невино пострадалих на Цетињу. Молимо се и за породице и родбину пострадалих, да им Господ пошаље утеху и снагу да ове тешке дане страдања изнесу са вером и надом у свеопште васкрсење, које је Христос својим Васкрсењем подарио сваком човеку. Нека Господ, молитвама Светог Петра Цетињског Чудотворца, дарује снагу и брз опоравак и свима који су данас на Цетињу задобили тешке ране и озледе.

- Вјечнаја памјат! - написао је Патријарх српски господин Порфирије на свом "Инстаграм" налогу.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА