Најновије

"УКРАЈИНА ЈЕ ЛЕГЛО НАЦИЗМА И ФАШИЗМА" Кадиров никад жешће ударио по Кијеву (ВИДЕО)

Украјина је од распада СССР-а пуњена фашистичком идеологијом, што је на крају довело до трагедије, изјавио је шеф Чеченије Рамзан Кадиров.

Рамзан Кадиров. (Фото: ria.ru)

- Идеја о супериорности одређене расе усађује се у друштво од детињства. То сви знају. Већина ТВ канала, као и интернетски простор Украјине, буквално су пуњени фашистичком идеологијом од колапса СССР-а. Осим тога, у обдаништима, школама и другим образовним установама, дуги низ година ишло је несметано агитовање Хитлерових вредности. Одрасла је читава генерација нациста, али пре тога никог на Западу није било брига. Као резултат тога,све ово довела до трагедије - написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Према његовим речима, западна заједница и даље ћути на ову тему, чак и они који су највише страдали од идеологије Трећег рајха.

- Сви ћуте, осим Русије. Време је да се пробудимо, одбацимо лажне идеје о невиној, преливеној свим дугиним бојама Украјини, и суочимо се са истином. Стога морамо констатовати да је данашња Украјина легло нацизма и фашизма, а Запад, заузврат, њен покровитељ - додао је он.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА