Најновије

"ИЗДАЈНИЧЕ..."! Вучићу добацивали за време говора (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић био је овог петка у Осечини и није му било пријатно док је држао говор на Сајму шљива.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Наиме, током говора Вучића из дела публике чули су се повици "издајниче један", "продали сте Косово"... Вучић није могао да издржи и одреаговао је на добацивања.

- Одмах да вам кажем, прошли пут кад сам био, било је њих 10, 12 који су добацивали и мислили да могу да ме прекину. Они су мислили да ће тиме нешто о мени да кажу, напротив, говорили су о себи. Овога пута могли су да пронађу једног, не иде, све је мање. Како ћете да објасните некоме да је против Србије, а бори се за Косово које су неки други на тацни предали. Како ћете да назовете издајника некога ко једини у целој Европи није увео санкције Руској Федерацији - упитао је он.

Вучић је рекао да не жели да води, како каже, неодговорну политику, већ да жели да сачува "мир и стабилност", да Србија не треба да "иде грлом у јагоде", већ да мора да чува своју децу и да чува свој мир.

- Никада се више неће поновити ни Олуја, ни Бљесак, нити ће ико протеривати наш народ на тракторима или било чему другом и то морају довољно добро и довољно јасно да разумеју - закључио је Вучић.

Ко је од странака у Србији за, а ко против Европрајда, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА