Најновије

ИТАЛИЈА БРУЈИ О НАПАДУ НА СРБИНА: Душан Влаховић вређан на националној основи (ВИДЕО)

Душан Влаховић је већ у другом минуту дербија Јувентус - Рома донео вођство "старој дами" сјајно изведеним слободним ударцем после фаула Немање Матића.

Фото: Јутјуб

Навијачи Јувентуса су били одушевљени, али је "Вучица" преко Ејбрахама изједначила у 69. минуту и кући отишла задовољнија поделом бодова.

Дерби је обележио и један скандал. Наиме, навијачи Роме су већи део другог полувремена скандирали "Влаховићу, ти си Циганин"! Најпре у 54. минуту, а потом је настављено и у 73. минуту утакмице.

Фудбалски савез Италије је овога пута експресно реаговао, међутим, ништа не раде да то спрече.

Рома је кажњена са 15.000 евра због понашања својих навијача који су осим погрдног скандирања, гађали и навијаче Јувеа, који су, наравно, били знатно бројнији на утакмици.

Ово није први пут да српски фудбалери добијају овакве повике у Италији. То су многи осетили на својој кожи, Синиша Михајловић им је шмекерски одговарао да то за њега није увреда, а оно о чему свакако нису мислиле најватреније присталице Роме је да у свом саставу имају двојицу српских фудбалера. Миле Свилар је читав меч провео на клупи, док је Немања Матић почео утакмицу.

Претходно су и навијачи Фјорентине и Аталанте скандирали исту ствар Душану Влаховићу.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА