Најновије

Одлуку да се дозволи одржавање шетње у оквиру Европрајда донео је лично Александар Вучић

"Одлуку да се дозволи одржавање шетње у оквиру Европрајда донео је лично Александар Вучић, а не потпуно неважна Ана Брнабић. На тај начин погажене су све одлуке свих државних органа које су ово окупљање забранили", тври председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

Он је упитао Вучића где су сада претње које су данима слали Вулин и тужилаштво о томе како ће бити драконске казне за све који буду кршили одлуку о забрани окупљања.

- Где је сада Вучићева прича да ће поштовати одлуке институција? Европрајд је потпуно оглолио Вучићеве лажи и стил владања по коме политичком западу даје све, а народу преко медија сервира сасвим другу причу. Тако се понаша око Косова, Рио Тинта, цена животних намирница, нуклеарних електрана и сваке друге теме којом тргује зарад опстанка на власти. Зато је важно да све друштвене групе истакну један захтев и циљ, а то је смена режима Александра Вучића – рекао је Паровић.

Ђорђе Вукадиновић сматра да се све одвија по сценарију који је власт осмислила да избегне одговорност пред гласачима.

- Држава", тобоже, показала доследност (тј. МУП и суд нису одобрили шетњу). Тзв. "организатори прајда" демонстрирали тобожњу "непослушност", па ће ипак изаћи на скраћену параду. "Екстремисти" ће направити понеки инцидент. Александар Вучић ће симулирати "глас разума" – написаи је Вукадинович на Твитеру.

У Београду је од синоћ присутан велики број полицајаца по чему се видело да се режим да ће Вучић дозволити шетњу сексуално девијантним особама. У граду се окупило доста грађана који протествују против одржвања тог скупа, а полиција блокира центар.

Министарство одбране Русије објавило је снимак борбе између руског оклопног транспортера БТР-82А и америчког М113 које користе украјинске трупе током специјалне војне операције. Видео можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА