Најновије

НАПРЕДЊАК ПОЗДРАВЉА НАЦИСТИЧКИМ ПОЗДРАВОМ: Слава Украјине!

Бивши посланик СНС Драган Шормаз редовно се путем мреже Твитер радује руским губицима током специјалне операције демилитаризације и денацификације Украјине, а у последње време све чешће користи и нацистички поздрав "Слава Украјине" који су u Другом светском рату користиле украјинске пронацистичке јединице Степана Бандере.

- Ових је 80% подрзавало рат, али само док им рат није закуцао на кућни праг. Није ми их жао. СЛАВА УКРАЇНІ – написао је Шормаз на Твитеру делећи видео на коме су приказане гужве за улазак у москвоски аеродром Шерметјево за које Шормазови извори тврде да показују Русе који беже од мобилизације.

Снимак је аутентичан и заиста показује гужву на улазу у аеродром, али не због бекства из Русије већ зато што су контроле на улазима аеродрома појачане након што су украјински нацисти убили младу новинарску Дарју Дугину у терористичком нападу у Москви. Нажалост, Шормаз који је и председник Евроатлантског авета у Србији чак и у женама и средовечним мушкарцима у реду за улазак на аеродром види бегунце од Путинове мобилизације.

Са друге стране његов партијски колега посланик Владимир Ђукановић кука на истој друштвеној мрежи јер поједини медији шире мржњу против Руса.

- Не разумем извештавање појединих режимских медија о збивањима у Украјини. Они су на истим таласним дужинама као Н1 и НОВА С. Чему та антируска хистерија? Такво извештавање ужасно штети Србији – написао је он на Твитеру.

Ђукановић би требао да поприча прво са својим страначким колегама.

Да је СНС човек, дијагноза би била шизофренија.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА