Најновије

СРБИЈА СТОТКОМ ОТВОРИЛА ЕП УЗ ОГРОМНУ ПОДРШКУ СА ТРИБИНА: Јокић урлао на судије, па разбио ривала (ВИДЕО)

Орлови су полетели! Србија је у првом колу Европског првенства победила Холандију са 100:76.

Фото: Јутјуб

У фанатастичној атмосфери коју је приредило неколико хиљада навијача Србије (око 4.000 њих), изабраници Светислава Пешића дошли су до прве победе на Евробаскету.

Наравно, не можемо да не поменемо срамно суђење. Посебно према Николи Јокићу за кога арбитри нису имали ни трунку респекта! А, причамо о најбољем играчу света.

Није ривал био неко ко је параметар за неке оцене, али свакако да радује оно што смо видели у 40 минута кошарке. Пре свега нападачка игра Србије била је на изузетно високом нивоу. Када су Јокић и Мицић били на терену, није било никаквих проблема да дођемо до поена... Без њих двојице, већ смо мало "штуцали". Но, добро. Понављамо, ово није неки параметар за даље.

Одбрана мора свакако да буде боља. Холанђани су у неким ситуацијима прелако долазили до поена. Верујемо да ће то бити далеко озбиљније када на другој страни буду јаче репрезентације.

Јокић се налази у фанатастичној форми и то може да нас све радује. Убацио је 19 поена и то са невероватно лакоћом. Мицић такође беспрекорно разиграва тим. Шут је добар, далекометражни хици биће велики адут за "Орлове" на овом такмичењу.

Јокић је постигао 19, Маринковић 18, а Мицић 15 поена уз 12 асистенција. На другој страни блистао је Де Јонг са 28 поена.

Србија већ у суботу игра против Чешке у другом колу ЕП. Меч почиње у 17.30.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА