Најновије

ПОКРЕНУТА ВЕЛИКА ОФАНЗИВА: Тактиком натерали Украјинце да открију положаје, сада их специјалци газе! (ВИДЕО)

У Доњецкој Народној Републици специјалци Ахмат и 2. корпус армије ЛНР покренули су офанзиву великих размера у неколико региона Доњецке Народне Републике, изјавио је шеф Чеченије Рамзан Кадиров.

Фото: РИА

Према његовим речима, борци активно напредују у правцу Соледара, Јаковлевке и Северска.

Он је показао снимак са фронта, који је снимио командант специјалних снага Ахмат Апти Алаудинов, где војник извештава о огромним губицима Оружаних снага Украјине како у људству тако и у опреми.

„Пауза која се у последње време одржава у тактичке сврхе у потпуности се оправдала. Нећу открити све тајне, али захваљујући плану који смо развили, надахнути непријатељ је открио све своје позиције. Ово је оно што нам је требало. Сада специјалне снаге Ахмат, заједно са савезничким снагама, спроводе активне офанзивне операције и немилосрдно туку непријатеља. Укупно ће око 60 км територије морати да се очисти од фашиста. И ако је последњих дана непријатељ, инспирисан нашом тактичком паузом, покушао да крене у контраофанзиву, сада може само да размишља о спасавању свог безвредног живота“, закључио је Кадиров.

Украјински терористи настављају гранатирање центра Горловке, као и села Зајцево. Снимак и фотографије можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА