Најновије

НАСТАВЉА СЕ УНИШТАВАЊЕ УКРАЈИНСКИХ СНАГА: Убијено више од 100 војника, уништени тенкови, оклопна возила и радари

Руска војска је у правцу Красног Лимана у Доњецкој Народној Републици ликвидирала више од 75 украјинских војника, три тенка и пет оклопних возила, док је на јужном делу Доњецка убијено 30 украјинских војника, саопштило је Министарство одбране Русије.

Према Купјанску је за 24 сата ликвидирано више од 30 украјинских војника и два оклопна возила. Артиљерија Западног војног округа је уништила јединице 92. механизоване бригаде Оружаних снага Украјине и 103. бригаде територијалне одбране у рејонима Харковске области.

У Донбасу је руска војска уништила два украјинска радара за контрабатеријску борбу америчке производње - AN/ТPQ-37 у Луганској и AN/ТPQ-50 у Доњецкој Народној Републици.

Руска авијација и артиљерија су погодиле складиште наоружања и технике украјинске војске у ДНР-у и хангар са војном опремом украјинског пука за специјалне намене у Запорошкој области. У извештају Министарства одбране Русије је појашњено да је уништена и 79 артиљеријских јединица, војска и војна техника у 101 рејону.

Руски ПВО системи су за 24 сата оборили три украјинска дрона и седам вишецевних бацача ракета „химарс“ и „ураган“ у Луганској и Доњецкој Народној Републици.

Руси се пробили из индиструјске зоне - почеле уличне борбе у самом Бахмуту (МАПА)

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА