Најновије

ВАГНЕР ПРИПРЕТИО: Јутјуб ће бити затворен, а ко настави да га користи биће кажњен

У блиској будућности, Јутјуб ће бити затворен, а они који наставе да га користе биће кажњени, рекао је Јевгениј Пригожин, оснивач Вагнерове групе.

Вагнерова група (Фото: РИА Новости)

„А сада ћу вам рећи једну ствар у тајности. Колико год да ломе зубе, гадови који се претварају да учествују, а у ствари нас мешају у специјалну операцију, који носе руске заставе 9. маја, али смештају рођаке у иностранство и иду у Дубаи да играју голф, ускоро ће Јутјуб бити затворен. А они који активно користе Јутјуб, заузврат, биће идентификовани и претрпеће заслужену казну након што буде забрањен“, пренела је Пригожинова прес служба.

Пригожин је и раније критиковао богате грађане Русије да не учествују својим капиталом да подрже своју државу у војној операцији у Украјини и више пута им је наводио свој лични пример. Ово упозорење се највероватније односи на те људе.

Што се тиче Јутјуба, он је увелико забрањен на територији Руске Федерације, а популаризована је руска платформа Рутјуб (RuTube). Ипак је Телеграм преовладао у објављивању видео материјала због недостатка цензуре.

Има ли '’вагнероваца'’ у Србији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА