Најновије

CNN ПРИЗНАО, НАТО ГУБИ ЖИВЦЕ СА КИЈЕВОМ! Зеленски на све тањем леду, Запад би ускоро могао да га на тера са склопи мир са Москвом

Амерички Си-Ен-Ен анализирао је ситуацију у Украјини и јединство Запада у подршци Кијеву.

Дошли су до закључка да би Северноатлантски савез (НАТО) могао да изгуби стрпљење или живце због испорука оружја украјинској страни и натера Владимира Зеленског да склопи мир са Москвом.

"НАТО би могао да изгуби стрпљење због испорука оружја, и да изабере економску корист у односу на дугорочну безбедност, и заложи се за мир који би био неповољан за Кијев", оценио је један од уредника Си-Ен-Ена Ник Пејтон Волш.

Од почетка руске специјалне операције у Украјини, САД и њени савезници су Оружаним снагама Украјине испоручили војну опрему вредну милијарде долара.

Москва је више пута напоменула да Запад настоји да продужи сукоб слањем оружја Кијеву. Како су истакли у Министарству одбране, складишта са страном муницијом постаће легитимне мете Ваздушно- космичких снага у суседној републици.

Прес-секретар председника Русије Дмитриј Песков је такође подсетио да "пумпање" Украјине муницијом са Запада не доприноси преговарачком процесу и да ће имати негативан ефекат.

РУСИ НАПАЛИ НАТО СНАГЕ У УКРАЈИНИ: Доста су гинули само Украјинци

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА