Најновије

Тајни план Куртија и Вучића против Србије (ВИДЕО)

Трговина наркотицима политичких елита на Балкану  је годинама толерисана од стране центара моћи из Вашингтона зарад геополитичких циљева, истакао је Милован Бркић, новинар у емисији „Теша Подкаст“.

- Tај бизнис постао превише јак, почели су да подмићују врх Европске комисије и челнике Стејт Департмента – објашњава Бркић.

Он тврди да је актуелни режим у Србији дао десет милиона долара у кешу Фредерики Могерини да би купио њену подршку.

- Балкански картели су користили државне ресурсе да координирају све акције, имали су дипломатске пасоше и заштиту служби безбедности. Тачка раскола са Западом је била куповина наркотика од ривалских анти америчких картела, вођених од стране ослободилачких покрета у земљама Латинске Америке - тврди Бркић.

-  Све велике силе имају различите интересе, који се сукобљавају и Вучић не може све да их све испуни. Не могуће је радити са мафијашких десет организација, а да се ниједној не замерите, све дође временом на наплату. Србија је према процени ЦИА, држава у којој се највише умире у Европи, а уз то смо и једна од најсиромашнијих европских земаља. Када дође до побуне, то више неће моћи да се контролише, и ту креће пад балканских картела рекао је Милован Бркић.

Даље се у емисији наводи да је актуелни режим је понудио банци Голдман Сакс да откупи читаву Србију, и ради потребе тога је из Норвешке наручена студија, о вредности Србије укључујући и приватну имовину. Тиме би Голдман Сакс постао власник свега у Србији. Ту активност за владу Србије спроводи по тврдњама Бркића супруга Аљбина Куртија, иначе норвешки држављанин.

По мишљењу Милована Бркића, садашње тензије на Косову и Метохији су ствар договора између власти у Београду и Куртија, са циљем да се преваре Срби на Косову.

- Због овога што говорим, режимски медији на мене воде хајку, и лично Вучић ме лажно оптужује да сам позивао на његово убиство – закључује на крају емисије Бркић.

"ПРЕКИДАЧ ЈЕ У РУКАМА ГЕНЕРАЛА СУРОВИКИНА" Украјина неће издржати ни до пролећа?

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА