Најновије

ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ ПРЕТИО ПРИВАТНОМ ПОЛИЦИЈОМ! Адвокат Алексић открио детаље привођења лидера ЛДП: "Чеда нема капацитете"

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, дао је исказ у Београду у својству грађанина поводом навода да је претио адвокату Немањи Алексићу, пише "Блиц".

Како се наводи, Јовановић је негирао дело.

Адвокат Немања Алексић је дао такође изјаву, а у питању је "реч на реч", односно једна реч против друге.

Адвокат каже да му је Јовановић претио својом “приватном полицијом”. Oн је полицији рекао да је е добио претње од Јовановића пре извесног временског периода због заступања једне пословне банке која потражује имовину једне странке у процесу. Јовановић је вршио притисак на Алексића према његовим речима.

"Чедомир Јовановић нема ни физичке, нити интелектуалне капацитете да мене нападне. Он се пре извесног времена почео да врши притисак у вези с једним процесом у коме он нема баш никакву улогу, нити је странка, нити је на било који начин повезан са овим поступком", каже Алексић.

Алексић додаје да је тај процес трајао 12 година. Суд је пре десетак дана наложио извршење, а тада се у целој причи појављује и Чедомир Јовановић.

"Почео је да врши притисак и на извршитеља, што је ван сваког кодекса кодекса и професионалне етике. Од ње је тражио да одложи извршење за 10 дана. Међутим, пошто је су већ ангажовани бројни ресурси државних органа то није било могуће. Тада је у разговору са колегиницом адвокатом рекао да пренесе адвокату Немањи Алексићу, то јест мени, да ће да добије батине и додао да ће довести своју приватну полицију", наводи Алексић.

За крај је Алексић рекао да је био на путу ка Новом Саду када му је јављено да му је претио Чедомир Јовановић. Он је одмах цео случај пријавио полицији која је ухапсила у уторак увече лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића.

ПАКАО ПРЕД ДОЊЕЦКОМ: Руси напредују кроз сравњену Мариинку (МАПА/ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА