Најновије

ПОКС: Еди Рама открио суштину француско-немачког споразума

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) тражи од Владе Србије да уместо игнорисања, упути оштру дипломатску ноту Албанији због изјаве њиховог премијера Едија Раме, да ће доћи до уједињења тзв. Косова и Албаније.

Војислав Михаиловић (Фото: ПОКС)

"Еди Рама је у својој изјави рекао суштину, да је прихватање француско-немачког споразума од стране Србије само један од корака ка главном циљу Албанаца, а то је уједињење лажне државе Косово са Албанијом. Свима је јасно да је намера предложеног споразума управо то што је Рама рекао, а што је идеја водећих држава ЕУ и САД од самог почетка, да се легализује сецесија дела наше територије" - изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

"Не чуди нас млака реакција наших државних званичника на речи Едија Раме, када су они већ раније најавили прихватање спорног споразума који није ништа друго него капитулација и предаја Косова и Метохије Албанцима. Сваки члан овог споразума је споран и представља суштинско признање Косова као државе и због тога се мора одбацити у целости" - додао је Михаиловић.

Извор: РТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА