Најновије

СУДБИНА ЗЕЛЕНСКОГ: Шта ће даље бити с њим?

Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова коментарисала је данас посету председника САД Џозефа Бајдена Кијеву речима да не треба заборавити „судбину свих претходних америчких пројеката”.

Владимир Зеленски (Фото: Председништво Украјине)

„Гледајући у снимке Бајдена и његовог штићеника (председника Украјине Владимира) Зеленског из Кијева, не заборавите судбину свих претходних америчких пројеката”, навела је Захарова на Телеграму, преноси Танјуг.

Како наводи ТАСС, у том контексту, Захарова је поменула бившег грузијског председника Михаила Сакашвилија, указујући да он „плаћа скупу цену како би био запамћен на Западу”.

„Судбина Сакашвилија, венецуеланског опозиционара Хуана Гвајида, то је оно што чека све оне који су продали душу Американцима - да буду прогнани од свог народа, да нису потребни никоме, и да на америчке адвокате троше издајнички новац зарађен у Америци”, додала је Захарова.

Сакашвили је у затвору у Грузији од октобра 2021, а осуђен је за злоупотребу положаја током обављања функције. Он каже да су оптужбе политички мотивисане.

Напад Вагнеровог дрона на хомосексуалце погледајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА