Најновије

„Изгубљено поглавље“: Прича која говори да никад није касно та опраштање

Ново у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

„Изгубљено поглавље“ Керолајн Бишоп говори нам колико је важно веровати у себе и да никад није касно да се помиримо с онима које волимо и да опростимо сами себи.

Осамдесетогодишња удовица Флоренс Картер своје позне године проводи отискујући графике у друштву мачора, пса и комшиничине ћерке Алис, девојке која је недавно доживела трауму. Међутим, када сазна да је њена давно изгубљена пријатељица написала књигу инспирисану заједничким боравком у женској школи, приморана је да се суочи с тајнама из прошлости.

Француска 1957. Флоренс и Лили се упознају у женској школи у послератном Лиону. Од младе и смерне Енглескиње Фло очекује се да се добро уда и постане припадница високог друштва. Лили је, с друге стране, самостална и жељна пустоловина. Упркос разликама, оне склапају чврсто пријатељство које би могло бити доживотно, све док се између њих не испречи ужасна издаја.

Читајући Лилину књигу, Флоренс не може да разлучи шта је истина, а шта машта и, у очајничкој жељи за одговорима, одлучује се да пође на путовање по Француској у потрази за Лили. На том путовању придружују јој се Алис и њена мајка, у нади да ће их промена мало разведрити. По доласку у Лион, Фло ће бити потребна помоћ јер неће бити у стању да се избори с дуго потискиваном истином.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА