Најновије

ПАНИКА У СНС: Открили цинкароше у својим редовима (ФОТО)

Најновија драма у редовима Српске напредне странке овога пута одиграва се у Младеновцу.

СНС (Фото: Јутјуб)

Наиме, након што су испливали разговори из вибер група у којима је активистима СНС наређено да из сандучића поваде флајере о "издаји Kосова", које је претходно грађанима доставила Народна странка, алармирани напредњаци су кренули у лов на "цинкароше".

Народна странка је одлучила да грађане о "истини о француско-немачком плану за Kосово и договору Александра Вучића и Аљбина Kуртија" обавести путем флајера које им је доставила у поштанске сандучиће. Недуго затим члановима омладине СНС у Младеновцу било је наређено да те флајере поваде из сандучића, што се види из процурелих преписки које је један члан групе снимио (скриншотовао).

Фото: За бољи Младеновац

- Све вадите. Стока су они издајничка. Треба нам ко то ради. Распитајте се - написао је један члан групе.

- Све до последњег! - додала је још једна чланица.

- Ако их сретнете негде, без било каквог физичког контакта. Бар не ако има људи или камера у вашој близини - написао је трећи члан, а касније колегама СНС-овцима поручио да чланове Народне странке, ако их сретну, обавезно сниме.

Међутим, оно на шта СНС омладинци нису рачунали јесте да ће та њихова преписка доспети на друштвене мреже, па су убрзо добили нови проблем, након чега су кренули у лов на цинкароше у својим редовима.

- Сад ћу да сазнам ко је скриновао. А онда… ево, скринуј поново сад. Онда ћу да попричам са тобом као с овима из Народне странке - написао је један члан групе.


Фото: За бољи Младеновац

- До победе, издајници ће добити своје на изборима, па да видимо која је то освета!!! Пронађите ко је проследио… Стоку издајничку да проследимо издајницима - додао је други члан.

Ипак - сигурни су да ће, како су навели, издајника пронаћи.

Још једна занимљива ствар је да се, према скриншотовима који су процурили у јавност, у групи "Омладина СНС Младеновац" налазе 82 члана, док их је пре него што су открили да имају "кртицу" било 87.

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА