Најновије

Ивица Дачић: Социјалисти нису за санкције Русији

"Социјалисти чврсто подржавају став Савета за националну безбедност, утврђен још прошле године, да Србија осуђује кршење територијалног интегритета Украјине, али да није за увођење санкција Русији", написао је Ивица Дачић на свом Инстаграм профилу, поводом изјаве министра привреде Радета Басте који је казао да Србија "већ плаћа велику цену због неувођења санкција Русији и да то постаје неиздрживо".

Дачић је додао да „ту политику коју јавно износи и води председник Александар Вучић, Социјалистицка партија Србије чврсто подржава, поштујући да је национални интерес Србије и њена будућност наш приоритет“.

„Министар привреде Раде Баста у саопштењу јуче затражио је да се Влада Србије хитно изјасни о увођењу санкција Русији због агресије на Украјину. Баста, који је члан Јединствене Србије, нашег коалиционог партнера, између осталог је навео да се залаже за увођење санкција Русији. Такође, и лидер ЈС Драган Марковић Палма је саопштио је да став Басте није став Јединствене Србије“, подсетио је Дачић.

Вагнер наредује кроз Бахмут, пробијен Украјински фронт западно од града, погођен војни конвој (ФОТО/МАПА)

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА