Најновије

УКРАЈИНЦИ СЕКУ СЛАНИНУ НА КУРАНУ: Кадиров побеснео, обећао им паклену ватру (ВИДЕО)

На интернету се појавио снимак на којем се види како украјински војници секу сланину на Курану.

Куран (Фото: РИА Новости)

На снимку украјински војник сече белу сланину, која је иначе веома популарна у Украјини и сматра се делом украјинског идентитета, и то ради на Курану, муслиманској светој књизи.

Такође се види како комад те исте сланине ножем размазује по Курану.

На појаву овог видео снимка је реаговао председник Чеченије Рамзан Кадиров, који је послао велики број бораца на ратиште у Донбасу, а његове речи преносимо интегрално:

„Кунем се Узвишеним Алахом, нећемо дозволити никоме да се некажњено руга Часном Курану, а казна Господара светова ће вас стићи, где год да се налазите! Искрено се молим да вам ова казна буде донета преко наших ратника, који су више жељни да вас униште него што ви желите да живите.

Ово је ваша прави фашистичко-сатанска унутрашњост. Волео бих да видим како се усуђујете да додирнете Часни Куран, ако вам је бар један Чечен или муслиман на дохват руке. Не бисте се усуђивали на овај богохулни чин да такав приступ страном народу, култури, вери не би био ваша државна идеологија.

Желим да се обратим такозваним муслиманима који се наводно боре у Оружаним снагама Украјине. Како је вама бити у истим редовима са Алаховим непријатељима? Какво ћете оправдање наћи за себе на дан великог суда? Немате изговора! Бићете проклети, као и они који се усуде да задирају у Часни Куран.

А олошу који је представљен у овом снимку, рећи ћу: немате дуго да трпите хладноћу. Врло брзо ћете моћи да се загрејете у пакленој ватри. Нећу штедети труда и средстава да вас пронађем и казним! И молим се Свемогућем Алаху да убрза ваш неизбежни крај“, написао је лидер Чеченије на свом Телеграм каналу.

Иначе, ово није први пут да украјинска војска на овакав начин провоцира чеченске борце из специјалних јединица '’Ахмат'’. Подсећамо се да су припадници екстремистичког пука '’Азов'’ током борби у Мариупољу потапали муницију за аутоматске пушке у свињску маст и на тај начин слали провокативну поруку чеченским борцима.

Поцрнеле крстове на Кијево-Печерској лаври погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА