Најновије

ИЗДАЈА НЕЋЕ ПРОЋИ! Вучић ће потписати издају Косова испред Шолца и Макрона, народ мора да се побуни! 

Вучић је прихватањем плана у Бриселу извео државни удар. Јавност Србије, ми, као носиоци државе сазнали смо шта је у наше име прихватио председник земље тек након што је све завршено. То је акт државног удара. И сада он има један кратак период да заведе један такав ниво репресија, да покуша да сломи сваки отпор због те штетне и издајничке одлуке, изјавио је Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета.

Фото: Јутјуб

Он је, приликом гостовања у емисији Луча канала Прави одговор, приметио да Вучић то чини у овом моменту „када се дешава глобално престројавање“, држава Србија одлучује да „за зеленим столом, мимо ратних дешавања, да делу своје територије крајње облике државности“. 

- Ми немамо обавезу као грађани да поштујемо одлуке оних људи који су извршили државни удар и класичну узурпацију власти. Као народ треба да пошаљемо поруку да њихов потпис није валидан, и да га ми нећемо признати, као друштво, као нација и народ. Према уставу, грађани су носиоци суверености, а сад се нама руши уставни поредак и ми треба да пошаљемо поруку да је такав уговор ништаван и правно необавезујући – нагласио је Паровић. 

Он је оптужио Вучића да је узурпатор и констатовао да као такав треба да буде третиран. 

- Вучић је суспендовао политику, и ви сада немате организован политички отпор ка њему. Сви ми у опозицији смо изразито слаби, посвађани, сујетни, пробушени, о јаду забављени, али народно незадовољство је све веће и веће. Зато треба народ позвати на свеопшту побуну – категоричан је гост Правог одговора. 

Према његовим речима, потребно је да макар по један човек да изађе у центар сваког села у Србији, и да гласно викне: „Ево људи шта нам се дешава“, те да, како је навео, тиме крене да „отвара очи својим комшијама да ће даљом подршком Вучићу својој деци давати да једу горке плодове издаје“. 

- Ја желим да моја деца знају да је њихов отац и мајка и цела њихова породица дала све од себе да спречи акт велеиздаје. Породица Паровић ће урадити све што је у њеној моћи. Све друге породице треба да ураде све што је у њиховој моћи, и овај издајник ће пасти пре него ли што буде стигао да оде и да потпише – поручио је Паровић. 

Како је истакао, не треба улазити у Вучићеву играрију типа: „Ево нисам потписа, а ви сте сви тврдили да ћу да потпишем“. 

- Ово кад се буде потписивало, потписаће се испред Шолца и Макрона, не би ме изненадило да дође и Бајден – сматра лидер слободара. 
Паровић је подсетио да су Тајну конвенцију потписали напредњаци 1881. године, на захтев краља Милана, како би му признали краљевску круну, „а свега 20 година касније су Обреновићи физички нестали“. 

- Хајде да спречимо Вучића у рђавом науму, а његов наум је искључиво да сачува покрадене паре и сачува мафијачку хоботницу на чијем је челу, а која се зове Српска напредна странка – позвао је Паровић. 

Поредећи СНС са претходним властима, он је казао да се за разлику од њих, напредњаци нису задржавли само на крађама. 

- Жути су крали, али нису правили од своје странке организовану криминалну групу. Нису шверцовали дрогу, СНС шверцује дрогу, нису шверцовали оружје, СНС шверцује оружје, нису шверцовали мигранте, СНС шверцује мигранте... Када набројите сваку ствар коју нормалан човек не би радио, напредњаци као такви раде – приметио је он. 

Паровић је приметио и да је оснивач Вагнера само једном одговорио Вучићу, након чега је председник Србије заћутао и престао да их оптужује. 

- Вучићу је Пригожин послао поруку да Вагнер не демонстрира у Србији, већ да Вагнер убија. То је била порука на коју Вучић више никада није споменуо Вагнер, нити ико његов. А зашто је то била порука? Па ко зна међу 200.000 Руса који су дошли у Србију, колико ту има Вагнероваца! – указао је Паровић.

Он такође примећује шта се десило сутрадан након те поруке. 

- Шта се сутрадан десило? Имали сте интервју Бориса Тадића, бившег предсеника који се присетио једне епизоде из свог живота, око тога што је у фебруару 2003. године био на Молитвеном доручку и после био позван у Стејт дипартмент где му је изнет низ претњи које је требало да пренесе Ђинђићу, што је он и урадио. Ђинђић је после месец дана убијен. Да ли је то одговор на Вагнерову поруку? Мени тако изгледа – сматра он. 
Паровић је, будући електроинжењер и доктор наука на том пољу, говорио и о српској енергетици и шта нам је потребно, а шта су заправо тајни планови власти за наставак руинирања и продају електроенергетског система. О свему томе можете погледати опширније на каналу Прави одговор који се емитује на Јутјубу.

Вапај команданта из Бахмута погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА