Најновије

СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ ПРЕТУКЛИ ДВОЈИЦУ СРПСКИХ МЛАДИЋА: Обојица хоспитализовани

Специјалци полиције тзв. Косова из јединице РОСУ у селу Јошаница код Лепосавића малтретирали су и нанели телесне повреде младићима српске националности Л. Ђ. (23) и Ђ. М. (24), који живе у том селу.

Росу (Фото: Јутјуб)

Они се налазе на одељењу хирургије у КБЦ у Северној Митровици и њихово стање је под надзором, али за сада се осећају добро.

Како је за Косово онлајн потврдио Ђ. М, он је Л.Ђ. су се аутомобилом кретали полако, када су их припадници Росу зауставили и извукли уз аутомобила, а затим почели да ударају у главу.

"Нешто око 19.30 кренули смо полако колима кроз село да тражимо мој изгубљени телефон. Возио сам полако када су на пресрела два џипа из којих је изашло око осам униформисаних специјалаца. Пришли су извукли нас из кола и почели да малтретирају. Ударали су нас у главу у ребра и када су схватили да овде живимо пустили су нас да одемо кућама. Обојица смо у болници на хирургији, боле нас ребра, али за сада смо добро на посматрању", казао је Ђ. М.

Младићи на кућном лечењу

 Српски младићи Л. Ђ. (23) и Ђ.М. (24), којима су припадници косовске специјалне јединице у селу Јошаница нанели телесне повреде, пуштени су на кућно лечење из Клиничко-болничког центра у Северној Митровици.

Дежурни хирург у тој установи Никола Радојичић изјавио је за Косово онлајн да су они пуштени после пружене лекарске помоћи.

"Синоћ у касним вечерњим сатима на наше одељење примљена су два пацијента са повредама главе. Након прегледа и дијагностике уз консултације са психијатром они су данас послати на кућно лечење", рекао је Радојичић.

Како је за Косово онлајн потврдио Ђ.М, он и Л.Ђ. су се синоћ аутомобилом кретали полако, када су их припадници полиције зауставили и извукли уз аутомобила, а затим почели да ударају у главу и ребра.

Извор: Танјуг/Вечерње новости/ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА