Најновије

ЖЕСТОКО МЕШАЊЕ КАРАТА: Си Ђипнг би могао у Кијев? (ВИДЕО)

Драгомир Андјелковић, као историцар и публициста, у емисији Директно на ХелмКасту изразио је своје мишљење о геополитичким кретањима у вези са Украјином и Србијом. 

Његова претпоставка да Западни партнери губе стрпљење у вези са Украјином, а да је позив председника Зеленског Кини знак да би крај рата могао бити близу, указује на могућност да се геополитичке карте на том подручју почињу мењати.

"Подршка Украјини опада и то Зеленски види, реторичка не, али практична да. Они којима је Украјина требала као топовско месо, искористилу су је, гурнули су је у машину за млевење меса", додао је Анђелковић.

Такође, Андјелковиц је изнео мишљење да би председник Србије, Александар Вучић, могао да изда интересе људи на Косову и Метохији уколико би потписао француско-немачки споразум о нормализацији односа Београда и Приштине. 

Ова претпоставка указује на комплексност питања нормализације односа између Србије и Косова и на чињеницу да у таквим процесима увек постоји низ различитих интереса и ставова које треба ускладити.

Погледајте целу емисију!

АМЕРИКАНЦИ ЋЕ ГАДНО ПЛАТИТИ! Албанци ће сами напустити Косово; Ако Руси изгубе, то је крај

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА