Најновије

ПРИГОЖИН ИЗДАО НАРЕЂЕЊЕ: Момци, напред, изимамо Авдејевку, Угљедар, неуништивим масама на Кијев

Оснивач Вагнерове групе Јевгениј Пригожин демантовао је извештаје који су се појавили на интернету да су борци његове формације замало заузели Бахмут (Артјомовск) и да су већ спремни да угурају украјинску војску у „котао“.

Јевгениј Пригожин (Фото: Телеграм)

Према његовим речима, „музичари” још нису успоставили контролу над најважнијом раскрсником у граду, али су близу тога. Чак и ако Вагнерова група достигне циљ, Оружане снаге Украјине неће бити у „клештима“, објаснио је Пригожин.

„Зато што са запада, од Ивановског, остају путеви. Они су лоши, тешки су, ми их пробијамо, али непријатељ сваки дан баца резерве. Као што сам већ рекао, тај неко негде некако кочи долазак резервиста, тамо нема никог осим нас. Све су то само сексуалне фантазије које се шире на интернету да нам је неко други помогао у нечему“, наводи прес служба Пригожинове компаније '’Конкорд'’.

Оснивач Вагнерове групе је нагласио да, највероватније, медији покушавају да изравнају информативно поље пред мајске празнике. Међутим, како је истакао Пригожин, за то „неко други мора да се мало потруди негде другде“.

„Момци, само напред, узимамо Авдејевку, Угљедар, покажите подвиге и крените у неуништивим масама на Кијев. Ја сам тај који седи тамо и поставља сто за руску салату у у својим прљавим кабинетима“, рекао је он.

О украјинској контраофанзиви прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА