Најновије

Дечји дани културе: Највећи попусти и током викенда!

Сјајне књиге, дружења са писцима, занимљиве радионице и представа Дечјег културног центра очекују малишане и током викенда, а у склопу Дечјих дана културе у књижари Делфи СКЦ.

Фото: Лагуна

У суботу 8. априла у 12 сати Ана Миленковић ће одржати радионицу „Како настаје песма“, а представиће и своју сјајну књигу „Лав и магична слова“.

У 17 сати очекује нас премијера представе Дечјег културног центра „Маштамо са Десанком Максимовић“ која је рађена према роману „Прадевојчица“.


У 18.30 почиње радионица „Како настаје стрип“ и представљање стрип серијала о Хилди.

Такође у суботу 8. априла у књижари Лагуна у БЕО Шопинг Центру  од 14 сати своје књиге потписује Стефан Тићми, аутор бестселера „Ја сам Акико“ и „Капут од маховине“.

До 9. априла у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца у Србији и региону, као и на сајтовима laguna.rs и delfi.rs. очекују вас велики попусти на Лагунине књиге за децу и дружења са писцима! Попуст на једну Лагунину књигу за децу износиће 25%, на две 30%, на три 35%, а на четири или више књига 40%. Наслови одабраних издавача биће на попусту од 20%, док ће одабрани гифт програм бити снижен до 20%. Наведени попусти се не могу комбиновати са другим попустима и акцијама.


Са пријатељима манифестације обезбеђени су поклони изненађења за сваку куповину Лагуниних наслова. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА