Најновије

"Поново љубав" од 18. маја у биоскопима: Да ли ће Селин Дион успети да споји новинара Роба и илустаторку Миру!

Како насумична СМС порука може да вас доведе до љубави вашег живота? Пријанка Чопра и Сам Хјуан освојиће вас у филму „Поново љубав” На репертоару домаћих биоскопа од 18. маја

Фото: Промо

На великим платнима домаћих биоскопа од 18. маја бићемо у прилици да гледамо у остварењу „Поново љубав" прелепу Пријанку Чопру и Сема Хјуана из хит-серије Оутландер. У модерној романтичној комедији која ће освојити ваша срца, по први пут дебитује на великом платну и светска звезда Селин Дион, која глуми саму себе. Редитељ и сценариста филма Џим Строуз главну идеју филма преузео је из новеле „Теxт Фор Yоу"  немачке ауторке Софи Кремер.
 
Мира (Пријанка Чопра) тешко подноси губитак преминулог вереника и почиње да шаље емотивне СМС поруке на његов број телефона. У међувремену, његов број је службено додељен новинару Робу (Сем Хјуан) који је недавно раскинуо са вереницом и потпуно  је изгубио наду да ће пронаћи љубав свог живота. Ипак, опчињен Мириним порукама, упушта се у авантуру.

Робу у његовом науму да пронађе ауторку дирљивих порука помаже величанствена Селин Дион. „Поново љубав"  креће са приказивањем од 18. маја, а соундтрацк филма обећава чак 5 нових песама непоновљиве музичке звезде, уз 6 старих хитова међу којима су It’s All Coming Back to Me Now, All by Myself и That’s the Way It Is.

Проверите у биоскопима од 18. маја да ли ће Селин Дион успети у својој првој улози у филму да споји новинара Роба и илустаторку Миру!
 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА