Најновије

„Остави свет за собом“: Инстант бестселер Њујорк тајмса

Напети трилер "Остави свет за собом" доступан је на сајту vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.

Фото: Вулкан

Амерички писац Руман Алам подарио нам је фантастичан роман “Остави свет за собом”, о две породице које се не познају, а приморане су да заједно проведу дугачак викенд који је кренуо лоше.


Аманда и Клеј су изабрали удаљени кутак Лонг Ајланда радујући се одмору: спокојној паузи од живота у Њујорку, квалитетно проведеном времену са сином и кћерком тинејџерима, и наговештају лепог живота у луксузном дому који су изнајмили за викенд. Али неко касно ноћу куца на њихова врата и разбија чаролију.


Рут и Џи-Ејч, веома уплашен старији брачни пар, тврде да су власници виле. Доносе вест о томе да је изненадни нестанак струје испразнио читав град. Ипак, у овом изолованом крају – без телевизије, интернета и мобилне мреже – немогуће је проверити њихову верзију приче.

„Књига наше епохе.“ – The Independent

Да ли Аманда и Клеј могу да верују овим странцима? Да ли је викендица, далеко од цивилизације, заиста сигурно место за њихову породицу? Док изгледа као да се природа око њих буни, тајанствено зло их прогања и подрива међусобно поверење: сада су плен који мора да се бори да би преживео.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА