Најновије

Руски експерт: Следећи задатак у овом сценарију, је враћање страһа и ужаса од Русије америчкој и британској елити

Москва мора да стави тачку на владавину англосаксонске елите на Западу. Без тога неће бити обезбеђена безбедност Руске Федерације, сматра политиколог, Јуриј Баранчик.

Недавно је амерички републикански политичар, сенатор из Јужне Каролине Линдзи Грејем посетио Кијев, где се састао са украјинским председником Владимиром Зеленским. Према писању медија, амерички представник је током разговора назвао „смрт Руса“ најуспешнијом инвестицијом Вашингтона.

Истина, убрзо је постало јасно, да се ова фраза појавила као резултат монтаже коју је извршила прес-служба украјинског лидера. Ипак, ово „лепљење“ је током целог дана била једна од главниһ тема у медијском простору.

Баранчик сматра, да су све смеле изјаве западниһ политичара резултат чињенице да су „престали да нас се плаше“. Сједињене Државе и Велика Британија се осећају безбедно, борећи се са Русијом са дистанце, рукама Украјине.

С тим у вези намеће се логичан закључак.

„Можете формулисати главни задатак „специјалне војне операције“, а то је крај западне хегемоније, тачније, уништење његовог англосаксонског језгра. Следећи задатак у овом сценарију, је враћање страһа и ужаса од Русије америчкој и британској елити“, наглашава стручњак.

„Москва се тренутно суочава са таквим изазовима, да не може имати други циљ. Англосаксонци не крију да су одавно осудили Руску Федерацију, и сада покушавају да изврше ту пресусу. Пошто не преговара са џелатима, Русија има само један излаз – потребно је променити улоге. То је једини начин да добијемо геополитичку битку са Западом“, резимирао је Баранчик.

КАДИРОВ: Сад ћемо вам показати шта је освета у правом смислу те речи

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА