Најновије

Власт наставља кампању негирања сопствене одговорности за ужасно стање у Србији!

Обраћање Александра Вучића (Фото: јутјуб)

Пише: Мирослав Паровић

После новог масовног злочина који се синоћ десио до краја је на најгори могући начин огољено ужасно стање у којем се налази српско друштво и држава. Добили смо двојицу масовних убица од 13 и 21 годину што је апсолутини пораз и највеће национално потонуће у нашој целокупној историји. Сво зло које је годинама уназад сејано, сада је дало своје горке плодове.

Одговорност лежи на свима нама, али свакако да су носиоци власти најодговорнији јер су својим деловањем учинили све да поларизују друштво како би што боље чували политички рејтинг. Такав вид политике довео је до тога да је друштво буквално почело да једе само себе.

Након масовног убиства у ОШ "Владислав Рибникар" нико из власти није преузео одговорност и као морални чин поднео оставку већ су Вучић и компанија као кривца означили интернет и видео игрице. Сада се масовно убиство у Младеновцу приказује као акт тероризма. Обе формулације треба да у јавности створе слику како је неко са стране напао државу, а не да је одговорност у самој држави. Дакле све се ради само да се склони одговорност од власти како се Вучићу не би окрњио рејтинг и у таквој поставци не пита се за жртве.

Грађанима Србије после свега преостаје само организовање за самоодбрану друштва и државе!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА