Најновије

ХАЈДЕ ДА ДИГНЕМО БРИТАНИЈУ У ВАЗДУХ, МОЖДА СЕ ВАШИНГТОН ОПАМЕТИ! Посланик Думе јавно запретио, сви остали запрепашћени у студију (ВИДЕО)

Руски парламентарни посланик Андреј Гуруљов рекао је у емисији на државној телевизији да би било добро „одмах уништити Британију”.


- Не постоји режим у Кијеву, постоји режим у Вашингтону. У Кијеву постоје лакеји који раде тачно оно што им се каже - рекао је Гуруљов.

- Русија је једина земља која може да представља претњу за целу територију САД. Та претња ц́е довести до памети сву прљавштину у Вашингтону - рекао је он и потом позвао на уништење Британије.

"Уништимо Британију сада"

„Сада је крајње јасно да када кажемо 'хајде да нешто дигнемо у ваздух', ми ц́емо то учинити. Хајде да одмах уништимо Британију, без коришц́ења нашег стратешког нуклеарног потенцијала. И онда ц́е одмах сви сести и почети да разговарају са нама како треба.

Гуруљов је, пише Скај њуз, често имао такве јавне испаде. Он је раније претио да ц́е напасти Аљаску ракетама и рекао да Совјетски Савез „није отишао довољно далеко“ током Другог светског рата.

ЖЕСТОКЕ БОРБЕ КОД ДОЊЕЦКА: Страдало 400 украјинских војника, уништен тенк, два оклопна возила, две хаубице Д-30...

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА