Најновије

ОВО НЕЋЕТЕ ВИДЕТИ У ХОЛИВУДСКИМ ФИЛМОВИМА, НИ НА CNN: Не, то нису снимци из Африке (ВИДЕО)

Призори који седе нису настали у некој земљи "трећег света", нису снимци из Африке, Јужне Америке, Азије нити из Молдавије, најсиромашније земље Европе. Право стање САД не може се видети у Холовудским филмовима, не приказје га ни ЦНН, али велики број Јутјуб канала свакодневно снима сав очај са којима се Американци суочавају последњих година.

У градовима САД постоје делови који изгледају као у апокалиптичним филмовима. Јутјуб канал “KimGary” приказује делове Филаделфије где се окупљају бескућници и наркомани, шаторска насеља за грађане “најмоћније државе на свету”.

Постоје на стотине Јутјубера који покушавају да покажу истину о Америци.

Тешка ситуација је и у мањим градовима. Новинаr Ник Џонсон обилази мале градове југа САД и показује сву пропаст некада економски добрих средина. У својим извештајима он апелује на УН да део средстава намењених Африци и Азији усмери у САД.

Док број бескућника расте широм САД, читава градска насеља су напишента због немогућности становника  да плаћају порезе, враћају хипотеке,а градских служби да одржавају инфраструктуру у појединим деловима градова.

КАТАСТРОФА НА ФРОНТУ: Украјинци покушај продора платили са преко 250 погинулих и 40 оклопних возила

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА