Најновије

ПРИГОЖИН ОПЕТ ИРОНИЧНО О РУСКОЈ ВОЈСЦИ: Истетовираћу на груди Герасимова, Шојгуа и Конашенкова

Оснивач ПВК Вагнер Јевгениј Пригожин прокоментарисао је податке Министарства одбране Русије да је заустављена контраофанзива Оружаних снага Украјине током специјалне операције Руске Федерације за демилитаризацију и денацификовање Украјине.

Јевгениј Пригожин (Фото: РИА ФАН)

Творац „оркестра” је нагласио да пошто Министарство одбране каже да је контраофанзива заустављена, онда је она заустављена. Борци ПВК „Вагнер” се налазе у теренским камповима, тако да формација може само тачно да извести шта се конкретно тамо дешава. „Вагнеровци” не могу да причају о целом фронту, јер нису свесни ситуације, објаснио је Пригожин.

„Судећи по изјавама Министарства одбране и генерала Конашенкова, ми смо већ одавно поразили бар све европске армије, јер имамо скоро 500 авиона, 9 хиљада тенкова и тако даље. У људству, ако се не варам, такође је уништено 250-300 хиљада људи који су дуго лежали на украјинским гробљима, укључујући и све убијене плаћенике“, наводи његов коментар прес-служба компаније Конкорд.

Шеф ПВК Вагнер је напоменуо да ће званична Москва ускоро завршити специјалну операцију таквим темпом, јер су све контраофанзиве већ одбијене, а против Оружаних снага Русије нема ко други. Остаје само да се захвалимо одређеној групи високих официра Министарства одбране за успешну победу Русије у Трећем светском рату, демилитаризацију целог света и денацификација Украјине, која је следила пример вође националистичког покрета Степан Бандере.

„И генерално, мислим да у блиској будућности треба очекивати завршетак специјалне операције, све њихове контраофанзиве су одбијене, нема ко други да се бори са Русијом. Да бих обележио овај диван догађај, сада ћу отићи у салон за тетовирање и тетовирати леву страну груди, као што су то радили Маркс, Енгелс и Лењин, направићу себи тетоважу од најмање до највеће: ( Начелник Генералштаба Оружаних снага РФ Валериј - прим. ред.) Герасимов, (министар одбране РФ Сергеј. - прим. ред.) Шојгу и прави маршал победе, коме дугујемо све, Конашенков'’, иронично је рекао оснивач „оркестра”.

Раније је Јевгениј Пригожин у шали замолио дописника америчког листа Политико Дагласа Бусвина да помогне Вагнеровцима да набаве западно оружје. Према речима оснивача „оркестра”, „музичари” имају доста НАТО наоружања, али недовољно бораца, снајпера и бацача граната.

О новом фронту прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА